A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини освіти, культури, спорту, соціальної сфери

Інклюзивна освіта у сучасній школі

Інклюзія – це те , що  хвилює сучасну школу. Незаперечною є аксіома: всі діти без  винятку в освітньому процесі  зараз  -  суспільство  майбутнього, де  є  місце  для  кожної   людини.  Тому  перед  нами,  освітянами,  стоїть  важливе  завдання:  вчити  по-новому.

16:36 19.01.2022

Веселівські дівчата на першості України

Продовжується чемпіонат України з баскетболу (1 ліга) серед жінок, у якому приймає участь баскетбольний клуб «Мелітополь». Чемпіонат розпочався у жовтні минулого року і за підсумками 7 турів команда має 5 перемог. У останньому турі, що відбувся 15 та 16 січня у місті Мелітополі господарки грали 2 матчі з БК «Суми» та перемогли у двох зустрічах, відповідно 84:87 та 68:56.

10:40 19.01.2022

Фахівцями із соціальної роботи відділення соціальної роботи КУ «Центр соціальних послуг» постійно проводиться профілактична та інформаційно-роз’яснювальна робота з метою забезпечення прав та свобод дітей із сімей, що опинилися у складних життєвих обс

З метою недопущення переохолодження та забезпечення безпечних та комфортних умов проживання для дітей, протягом 2-ох тижнів було здійснено відвідування родин, які отримують соціальні послуги за договором у КУ «Центр соціальних послуг» Веселівської селищної ради та надано інформаційні буклети з даної теми. Батькам було роз’яснено їхні обов’язки з виховання дітей та попереджено про відповідальність у разі їх невиконання.

16:41 17.01.2022

Міністерство соціальної політики визначило ще дев’ять територіальних громад учасниками пілотного проекту з апробації механізму інтеграції соціальних виплат та соціальних послуг, спрямованих на надання малозабезпеченим сім’ям та одиноким матерям компл

Міністерство соціальної політики визначило ще дев’ять територіальних громад учасниками пілотного проекту з апробації механізму інтеграції соціальних виплат та соціальних послуг, спрямованих на надання малозабезпеченим сім’ям та одиноким матерям комплексної підтримки.

11:10 17.01.2022

Новітні технології, методики, стратегії НУШ, дистанційне навчання, широке застосування різноманітних гаджетів, інтернет та інші процеси сьогодення породжують нові виклики і в системі освіти.

Традиційно, після Нового року, 12 січня пройшло «новорічне перезавантаження» вчителів початкових класів Веселівської селищної ради. Цього разу тема зустрічі: «Сучасний вчитель як провідник змін в контексті  Концепції Нової української школи».

10:04 17.01.2022

Засідання методичного об’єднання вчителів історії та правознавства

12 січня 2022 року відбулось засідання методичного об’єднання вчителів історії та правознавства. Цього разу темою була: «Сучасний вчитель як провідник змін в контексті Концепції Нової української школи». На жаль, як і минулого року вона проходила у онлайн форматі через складну епідеміологічну ситуацію в регіоні. Проте це не відобразилось на настрої колег, які були надзвичайно активними та відкритими до співпраці та діалогу.

10:01 17.01.2022

Січневі методичні об`єднання біології, хімії, географії та фізики.

11 січня 2022 року відбулося онлайн-засідання методичного об’єднання вчителів біології, хімії, географії та фізики Веселівської ОТГ на тему «Сучасний вчитель як провідник змін в контексті Концепції Нової Української Школи».

10:09 14.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь