A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Ефективний літній відпочинок дітей – запорука працездатності в навчальному році.

Дата: 26.05.2017 15:16
Кількість переглядів: 825

Фото без описуЗавершується навчальний рік, попереду канікули і перед батьками школярів стоїть питання, чим зайняти своє чадо. Тим, у кого є бабусі – простіше. Для інших же вихід – відправити дитину в літній табір з денним перебуванням дітей на базі загальноосвітніх навчальних закладів.

 

 

 

Фахівцями Держпродспоживслужби райну взято на контроль та проведено певну роботу щодо стану підготовки цих закладів до роботи. Зокрема, проведена розширена нарада-семінар з питання підготовки до роботи закладів до роботи влітку за участі фахівців Держпродспоживслужби у Веселівському районі, відділів освіти Веселівської селищної ради, Веселівської районної адміністрації. Підготовлені відповідні рішення. Створено комісію для перевірки готовності до роботи закладів з денним перебуванням дітей.

Основна увага приділена забезпеченню санітарно-епідеміологічного благополуччя, рівню підготовки осіб, які мають працювати в закладах, проходженню ними профілактичного медичного огляду, організації харчування, якості питної води, формуванню навичок здорового способу життя, організації дозвілля дітей.

Перші заїзди дітей до закладів заплановано вже 29 травня. тривалість змін від 14 до 21 дня. Для того, щоб мати повноцінне здоров'я, слід пам'ятати, що завтра починається сьогодні, і піклуватися про нього треба постійно.

І тому, найважливіше завдання в тих умовах, які маємо, при підтримці і розумінні проблем усіх, хто має відношення до здоров’я дітей, організувати і провести відпочинок дітей на найвищому рівні та не допустити надзвичайних ситуацій.

Управління Держпродспоживслужби

у Веселівському районі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь