A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

У Веселівській ОТГ урочисто відкрили першу добровільну пожежну частину

Дата: 25.04.2017 23:17
Кількість переглядів: 1123

Така визначна для громади подія відбулась 25 квітня у селі Широкому в ході робочої зустрічі з партнерами з Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ по передачі протипожежного обладнання 13-му Державному пожежно-рятувальному посту Головного управління ДС НС України в Запорізькій області у рамках проекту міжнародної технічної допомоги «Підтримка України в управлінні надзвичайними ситуаціями».

На заході були присутні селищний голова Петро Кіяшко, голова Веселівської РДА Іван Мігуля, керівник проекту «Підтримка України в управлінні надзвичайними ситуаціями» Крістіан Пошманн, координатор проекту Зоя Філіпова, директор Запорізького ВП «Центр розвитку місцевого самоврядування» Олександр Свістун, заступник начальника ГУ ДСНС у Запорізькі області полковник служби цивільного захисту Микола Головань, начальник Веселівського РВ ДСНС Олександр Баша, директор ДП ДГ «Широке» Сергій Рудськой, фахівці Державної служби України з надзвичайних ситуацій, представники органів місцевого самоврядування Веселівської громади, школярі, жителі та гості села.

Після перерізання червоної стрічки фахівці 13-ї Державного пожежно-рятувального посту ГУ ДСНС України в Запорізькій області продемонстрували присутнім нове обладнання в дії. За словами фахівців, таке обладнання мають не всі міські пожежні частини в обласних центрах нашої країни.

Відкриття добровільної пожежної частини у селі Широке стало можливим завдяки налагодженій співпраці Веселівської селищної територіальної громади та Німецького товариства міжнародного співробітництва Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ), що належить Уряду Федеративної Республіки Німеччина і працює по всьому світу, допомогаючи Уряду ФРН у реалізації цілей у сфері міжнародного співробітництва задля сталого розвитку та міжнародної просвіти.

Основними завданнями проекту «Підтримка України в управлінні надзвичайними ситуаціями» є зміцнення спроможностей ДСНС та громадянського суспільства в управлінні надзвичайними ситуаціями, технічна та консультаційна підтримка, надання підтримки населенню в числі створення необхідної будівельної інфраструктури та надання товарів. В питаннях закупівель і поставок орієнтується на потреби Дніпропетровської, Харківської та Запорізької областей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь