A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини освіти, культури, спорту, соціальної сфери

Обласний турнір з міні-футболу присвячений 30-річчю створення Збройних сил України

05 грудня в м.Василівка пройшов обласний турнір з міні-футболу присвячений 30-річчю створення Збройних сил України серед ветеранів від 60 років. У турнірі прийняли участь чотири команди: м.Приморськ, м.Оріхів,  об’єднана команда м.Мелітополь та м.Василівки,  та збірна команда Веселівської та Нижньосірогозької громад.

08:02 14.12.2021

ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад

Відповідно до наказу Департаменту освіти і науки облдержадміністрації від 22.11.2021 № 509 «Про проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2021/2022 навчальному році» 12 грудня  на базі КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія» відбувся ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з біології.

16:05 13.12.2021

Зима - час тиші

Зима - час тиші. Провести цілий день вдома на самоті, поглядаючи на снігопад за вікном, і читати ... А можна прийти до Веселівської селищної бібліотеки для дітей, повільно побродити між стелажами, зупинитися біля виставки «Подивися по дорозі торохтить зима на возі» і  взяти уподобану книгу.

15:01 10.12.2021

Якби я знав право

В рамках Всеукраїнського  тижня права напередодні Міжнародного дня прав людини в 11 класі  Веселівської ЗОШ І – ІІІ ступенів № 2  Веселівською селищною бібліотекою було проведено правову гру  «Якби я знав право». Учні відповідали на питання бліц – вікторини, складали з окремих слів визначення правового терміну, розглядали різні ситуації і як в них треба вчинити, яку відповідальність нестимуть учасники ситуації. Також одинадцятикласники подивились відео питання та відповіли на них. Цікавим та корисним був перегляд відеоролика про те, які  права мають неповнолітні. Згадали і про те, що разом з правами у кожного є  і обов’язки. Ще старшокласники змогли ознайомитись з літературою на правову тематику, представленою на книжковій виставці.  

10:13 10.12.2021

Юна баскетболістка

Тарасенко Валерія – учениця нашої ДЮСШ та районної різнопрофільної гімназії у складі команди міста Мелітополя бере участь у чемпіонаті України з баскетболу всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги віком до 10 років. І хоча Валерії лише 8 років вона відмінно зіграла перший матч чемпіонату з командою Бердянська, де мелітопольці впевнено перемогли. Наступні матчі наша вихованка проведе з командами Запоріжжя та Дніпра. На фото Валерія Тарасенко разом зі своїм тренером Ольгою Трасенко.

10:12 10.12.2021

«Книжкові шедеври творів Гюстава Флобера»

12 грудня 2021 року виповнюється 200 років від дня народження одного з найбільш видатних письменників-реалістів другої половини ХІХ ст. Гюстава Флобера (1821-1880), автора безсмертного роману «Мадам Боварі», а також «Саламбо», «Сентиментальна освіта» та збірки «Три оповідання». 

09:54 10.12.2021

Про результати другого етапу ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені П. Яцика у 2021/2022 н.р.

На виконання наказу Департаменту освіти і науки облдержадміністрації від 24.11.2021 № 513 «Про проведення другого та підготовку до третього етапу ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені П. Яцика

11:37 08.12.2021

ВЕЛОСПОРТ – ЦЕ КРУТО, ВЕЛОСПОРТ – ЦЕ КЛАС!

Займатися спортом у наш час стало мегапопулярно, бо основним показником успішної і розумної людини сьогодні є вміння тримати себе у формі. Недарма кажуть, що спорт – це життя.

15:55 06.12.2021

150 років від дня народження Миколи Кіндратовича Вороного

Микола Вороний був талановитим поетом-ліриком, що використовував різні жанри: сонети, октави, рондо, тріолети, станси. Він розумів, що поетичне слово повинно служити народові, захищати його ідеали, вселяти віру і надію, творити красу. Літератор виступав за життєствердне мистецтво, яке окрилює людину, допомагає вистояти у найтяжчі періоди випробувань.

15:18 06.12.2021

Вулична акція «Як не стати жертвою насилля»

Протягом тижня у рамках Міжнародної кампанії «16 Днів проти насильства» спеціалістами відділення соціальної роботи КУ «Центр соціальних послуг» Веселівської селищної ради, спільно з поліцейськими офіцерами громади, було проведено вуличну інформаційно-просвітницьку акцію «Як не стати жертвою насилля».

15:16 06.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь