Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини

Дата: від до Скинути

Кожна дитина потребує люблячої родини.

Кожна дитина потребує люблячої родини.

З нагоди відзначення Дня усиновлення та з метою привернення уваги до питання влаштування на виховання в сім'ї дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування (усиновлення, опіка, піклування, прийомні сім'ї, дитячі будинки сімейного типу) Службою у справах дітей  Веселівської селищної ради спільно із КУ «Центр соціальних послуг» 30.09.2021 на центральній площі селища  проведено флешмоб «Кожна дитина потребує люблячої родини» із різнокольоровими повітряними кульками.

15:36 30.09.2021

Платформа Дія Центрів

Платформа Дія Центрів

Для підвищення рівня задоволеності фізичних та юридичних осіб якістю адміністративних та інших публічних послуг, які надаються в центрах надання адміністративних послуг (далі – ЦНАП), 6 вересня 2021 року Мінцифри презентовано Платформу Дія Центрів, доступну за посиланням: https://center.diia.gov.ua/. Цей проєкт реалізований за підтримки ПРООН в Україні, в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP) та проєкту SURGe, The Support to Ukraine’s Reforms for Governance Project, що фінансується Урядом Канади.

15:24 30.09.2021

ДОСТУПНИЙ ІНСУЛІН

ДОСТУПНИЙ ІНСУЛІН

З 1 жовтня змінюється маршрут пацієнтів  із цукровим діабетом до безоплатного інсуліну. Щоб отримати інсулін безоплатно або з доплатою у будь-якій аптеці, яка має договір з НСЗУ за напрямком реімбурсації інсулінів, пацієнту потрібен електронний рецепт.

14:04 30.09.2021

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН!!!

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН!!!

Шановні мешканці Веселівської громади, доводимо до вашого відома: Першого четверга кожного місяця (07.10.2021, 04.11.2021, 02.12.2021) з 9.00 до 11.00 в приміщенні Центру надання адміністративних послуг за адресою: смт. Веселе, вул. Центральна,буд.136, кожен охочий зможе отримати безоплатну юридичну консультацію за наступними категоріями питань:

10:41 30.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь