A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини

Дата: від до Скинути

Сьогодні, 16.09.2021 р., відбувся виїзний прийом громадян в селі Новоолександрівка

Сьогодні, 16.09.2021 р., відбувся виїзний прийом громадян в селі Новоолександрівка

Сьогодні, 16.09.2021 р., відбувся виїзний прийом громадян в селі Новоолександрівка. Прийом проводили : заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів -  Костюк Лариса, головний спеціаліст відділу земельних відносин – Максимчук Олексій та староста села Новоолександрівка  - Федосенко  Ольга.

17:35 16.09.2021

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

30 вересня 2021року о 14-00 год. в приміщенні селищного будинку культури та дозвілля відбудеться чергове засідання виконавчого комітету.

16:29 16.09.2021

До уваги мешканців Веселівської громади

До уваги мешканців Веселівської громади

Відокремлений підрозділ всеукраїнської громадської організації «Об’єднання дружин і матерів бійців учасників АТО» у Запорізькій області, які опікуються родинами загиблих військовослужбовців Запорізької області, в першу чергу літніми самотніми батьками загиблих воїнів, мамами та дружинами ветеранів  та жінками з родин діючих військовослужбовців. Працює об’єднання у напрямку захисту прав жінок, удосконалення системи соціального забезпечення родин військовослужбовців  на рівні області , зокрема шляхом створення груп взаємодопомоги, проведення заходів, організації групових екскурсій, подорожей тощо. В планах об’єднання багато цікавих заходів і для дітей військовослужбовців, ветеранів та родин загиблих. Тому звертаємося до всіх небайдужих підприємців, фермерів і просто людей з великим та добрим серцем допомагати нашому об’єднанню  створювати незабутню святкову  і казкову атмосферу для дітей і родин, які заслуговують на особливу увагу та повагу. Не забуваємо, що мир в наших домівках саме завдяки нашим героям, які і до цього дня захищають нас від ворога.

16:22 16.09.2021

День «відкритих дверей» у мелітопольських податківців

День «відкритих дверей» у мелітопольських податківців

Спеціалісти Головного управління ДПС у Запорізькій області з метою популяризації роботи в податкові службі організували в місті Мелітополі день «відкритих дверей» для студентів четвертого курсу факультету економіки та бізнесу Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного.

11:45 16.09.2021

ЗАПРОШУЄМО ЖИТЕЛІВ ВЕСЕЛІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОЛУЧИТИСЯ ДО “БЮДЖЕТУ УЧАСТІ”

ЗАПРОШУЄМО ЖИТЕЛІВ ВЕСЕЛІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОЛУЧИТИСЯ ДО “БЮДЖЕТУ УЧАСТІ”

Якщо ви прагнете покращити життя в своїй громаді? Хочете нові зони відпочинку, спортивні чи дитячі майданчики? А можливо ви мрієте про відкриття кінотеатру під відкритим небом чи гуртків для розвитку та дозвілля мешканців або просто маєте велике бажання долучитися до розвитку громади?

11:31 16.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь