Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини

Дата: від до Скинути

Увага! Пряма лінія!

Увага! Пряма лінія!

У п’ятницю, 25 червня, в Мелітопольській районній державній адміністрації Запорізької області відбудеться пряма «гаряча» телефонна лінія, під час якої на питання громадян відповідатиме керівник апарату районної державної адміністрації Ірина БЕРЕГОВИЧ.

14:52 23.06.2021

22 червня веселівці вшанували світлу пам'ять мільйонів земляків, життя яких обірвала Друга світова війна.

22 червня веселівці вшанували світлу пам'ять мільйонів земляків, життя яких обірвала Друга світова війна.

У центрі селища відбулось урочисте покладання квітів до Меморіалу Слави та до пам'ятного знаку Дітям війни (народженим у 1932-1945 р.р.) з нагоди Дня скорботи  і вшанування пам’яті жертв Другої світової війни.

11:11 22.06.2021

День скорботи  в с. Широке.

День скорботи в с. Широке.

Сьогодні,  в день  скорботи і вшанування пам`яті жертв війни в Україні,  мешканці с. Широке  зібралися  біля  пам'ятного знаку воїнів, що загинули на території села:  Скиби Мирона Максимовича – загинув 2 жовтня 1941 року, Конюхова Володимира Олексійовича – жовтень 1941 року, Султабея Володимира Ілліча – 18 вересня 1943 року, Хоменко Антона Васильовича – 26 жовтня 1943 року, Лазарева Пантелія Андрійовича –померлого від ран 2 грудня 1943 року.

11:10 22.06.2021

Веселівська  громада на 10-му ювілейному фестивалі «Черешнево 2021»

Веселівська громада на 10-му ювілейному фестивалі «Черешнево 2021»

18 червня у м. Мелітополі пройшов 10-й ювілейний фестиваль «Черешнево 2021». У святковій арт-ході від майдану Перемоги до головної сцени парку ім. Горького, у яскравих тематичних костюмах на черешневу тематику, пройшли мешканці Мелітополя та Мелітопольського району.

11:09 22.06.2021

Новоолександрівці традиційно відсвяткували один з найулюбленіших свят - свято Святої Трійці, та з радістю зустрічали гостей!

Новоолександрівці традиційно відсвяткували один з найулюбленіших свят - свято Святої Трійці, та з радістю зустрічали гостей!

На свято були запрошені завідувачка Літвяк Ірина та аматори Мало Михайлівського сільського клубу. Вокальний колектив "Маків цвіт" підготували веселі пісні, театральний колектив "БУФФ" веселив глядачів клоунськими номерами. Лунали пісні у виконанні Луценка Євгенія та молдавські пісні, які виконували мати та донька Косуліна Світлана і Троц Тетяна.

11:08 22.06.2021

Увага! Пряма лінія!

Увага! Пряма лінія!

У середу, 23 червня, в Мелітопольській районній державній адміністрації Запорізької області відбудеться пряма «гаряча» телефонна лінія, під час якої на питання громадян відповідатиме заступник голови районної державної адміністрації Інна КОГУТ.

11:04 22.06.2021

Навіщо громадам комунікувати?

Навіщо громадам комунікувати?

Тому що кожна ваша громада - унікальна, і про це повинні знати як місцеві мешканці, так і вся Україна. Втілити таку мету допоможе поетапний комунікаційний план, партнерство із журналістами та вміння розповісти про себе у новинах та соцмережах. Звісно, без чітко налагодженої командної роботи не обійтися.

11:00 22.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь