A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини

Дата: від до Скинути

Зверніть увагу!

Зверніть увагу!

На виконання Положення про виявлення, взяття на облік, збереження та використання безхазяйного майна, визнання спадщини відумерлою та прийняття такого майна у комунальну власність Веселівської селищної ради, затвердженого рішенням сесії Веселівської селищної ради восьмого скликання  від 14.05.2021 № 72, просимо господарів нижчезазначених меліоративних систем чи тих, хто має про них  відомості, надати відповідну інформацію до Веселівської селищної ради (вулиця Центральна 136, ІІ поверх, кабінет № 33), для встановлення їх належність чи визнання безхазяйними.

08:33 30.07.2021

Чесна праця сьогодні - добробут громади завтра.

Чесна праця сьогодні - добробут громади завтра.

Громада - це наш спільний дім, це велика родина, яка складається з різних вікових та соціальних груп. Це:  люди поважного віку, які потребують соціальної підтримки та адаптації; діти, для яких основною потребою є надання якісних освітніх та оздоровчих послуг; багато сімей та осіб, які потребують щодня своїх, особливих послуг; і абсолютно всі мешканці, без винятків. Всі мріють жити  у громаді, яка дбає про якісне соціальне забезпечення, економічну стабільність, безпеку життя та постійно розвиває свою інфраструктуру. Все це не можливо реалізувати без гідного бюджетування. Бюджет від старонормандського означає гаманець, сумка, мішок з грошима. Як у родині, гаманець наповнюється за рахунок від отриманих у родині прибутків, так наш "спільний гаманець" складається з субвенцій, які отримує громада від держави, та податків, які сплачують громадяни.

11:27 29.07.2021

Патронат – швидка сімейна допомога

Патронат – швидка сімейна допомога

29 липня завідуючим відділення соціальної роботи КУ «Центр соціальних послуг» Веселівської селищної ради Нудьгою Юлією була проведена інформаційно-роз’яснювальна  бесіда з мешканцями Веселівської ТГ на базі Веселівської районної філії Запорізького обласного центру зайнятості на тему: «Патронат – швидка сімейна допомога».

11:25 29.07.2021

Увага! Відключення водопостачання!

Увага! Відключення водопостачання!

29 липня  2021 року,  в зв'язку з ремонтними роботами,   відключено  водопостачання. Подача води буде відновлено з 1200 до 1300.  та увечері, після закінчення ремонтних робіт (приблизно з 1900-2000 годин). 

10:19 29.07.2021

Обговорення земельної реформи

Обговорення земельної реформи

В ході робочої зустрічі в місті Запоріжжя перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький та заступник голови Всеукраїнської асоціації громад з виконавчої роботи - виконавчий директор Іван Слободяник провели  нараду з головами районних державних адміністрацій, територіальних громад, керівників територіальних органів щодо земельної реформи та взаємодії.

16:15 28.07.2021

Інформаційна довідка щодо державної підтримки тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції у 2021 році

Інформаційна довідка щодо державної підтримки тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції у 2021 році

Механізм і напрями надання підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції визначено постановою Кабінету Міністрів України від 07.02.2018 № 107 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції» (у редакції постанови Кабінеті Міністрів України від 12.05.2021 № 517).

14:25 28.07.2021

ОБЕРЕЖНО! КАРАНТИННІ РОСЛИНИ – НЕБЕЗБЕКА ДЛЯ ЗДОРОВ’Я

ОБЕРЕЖНО! КАРАНТИННІ РОСЛИНИ – НЕБЕЗБЕКА ДЛЯ ЗДОРОВ’Я

Спеціалісти  відділу  земельних  відносин  Веселівської  селищної ради  застерігають  про  небезпечність  карантинних  бур’янів, зокрема амброзії полинолистої. Хоча рослина виглядає як безпечна, іноді достатньо лише вдихнути невелику кількість її пилку, щоб отримати серйозне захворювання. Проте складається враження, що цю проблему   ніхто  не сприймає всерйоз.  А шкода.

14:23 28.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь