Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини освіти, культури, спорту, соціальної сфери

Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги.

Протягом п’яти років гуманітарну допомогу підопічним комунальної установи «Центр соціальних послуг» Веселівської селищної ради надає Християнська церква «Жива віра» на чолі з Пастором С. Папазяном.

10:23 13.04.2021

Дирекція ПКЗ «ДЮСШ» висловлює подяку пастору ХЦПЄ «Жива віра» Папазяну Сергію Ованесовичу

Дирекція ПКЗ «ДЮСШ»  висловлює подяку пастору ХЦПЄ «Жива віра» Папазяну Сергію Ованесовичу за надані комплекти ігрової форми для волейбольної та футбольної юнацьких команд.

10:21 13.04.2021

ЛЕГКА АТЛЕТИКА

У неділю, 11 квітня, місто Мелітополь проводив відкриту першість міста з легкої атлетики серед дітей та молоді у трьох вікових групах. На головну арену  міста - стадіон «Спартак» імені Олега Олексенка з’їхались спортсмени-вихованці ДЮСШ з різних куточків  Запорізької області та України.

10:03 13.04.2021

Місячник благоустрою в КДНЗ №1 «Оленка»

В КДНЗ №1 «Оленка» з 01.04.2021 по 30.04.2021 оголошено Місячник благоустрою території закладу. Дружний колектив дитячого садочку  працює над  озелененням, ландшафтним оформленням території  ДНЗ. Висаджено 3 куща агрусу та 5 кущів чорної смородини, 2 горіха, ведуться роботи на клумбах та квітниках, проведено обрізку фруктових дерев. Діти із задоволенням допомагали у висадці квітів. Дбайливими руками доглядається кожна ділянка, щоб щодня  малечу зустрічало  квітуче та затишне подвір'я. Дякуємо нашим  небайдужим батькам за допомогу в озелененні нашого садочку.

15:33 12.04.2021

За чисте довкілля

У рамках проведення всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля» та Дня благоустрою у 2021 році колективом Комунального закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Зайчик» загального типу Веселівської селищної ради  ведуться роботи по прибиранню території закладу від опалого листя та старих дерев. 

15:29 12.04.2021

Всеукраїнська акція «За чисте довкілля» та День благоустрою в КЗ «Менчикурівська ЗОШ І-ІІІ ступенів»

Зберегти природу та сприяти її оновленню - завдання кожної людини. Тому працівники школи долучились до проведення щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля» та Дня благоустрою  у 2021 році. Під час акції було приведено у належний стан прилеглу до закладу територію та подвір’я школи, упорядковано квітники. Всі працювали завзято, адже наводили лад у «власному домі». Результат роботи - наше чисте довкілля.

15:05 12.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь