A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини освіти, культури, спорту, соціальної сфери

Поезія – це звуки чарівні

21 березня – всесвітній день поезії. Веселівська селищна бібліотека пропонує поринути у чарівний світ поетичного  слова та почути улюблені поезії у виконанні нашої молоді за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=WZsDu89nwgs

10:08 23.03.2021

Даруємо книги з любов'ю

До Міжнародного дня дарування книг видавництва "Ранок" та "Фабула"  зробили приємний сюрприз для бібліотек, підготувавши  святковий кросворд з зашифрованим кодовим словом.

09:54 23.03.2021

Виховна година на тему: «Репродуктивне здоров’я людини та відповідальна поведінка»

Завідуючий відділу соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді КУ «Центр соціальних послуг» Юлія Нудьга, спільно з фахівцем із соціальної роботи Юлією Репіною, відвідали КЗ «Веселівська загальноосвітня школа I-III ступенів №1» та провели виховну годину в 8 класі на тему «Репродуктивне здоров’я людини та відповідальна поведінка».

08:30 22.03.2021

Зустріч старшого інспектора кадрового забезпечення Мелітопольського районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області Ірини Бовкун з учнями

3 березня старший інспектор кадрового забезпечення Мелітопольського районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області Ірина Бовкун зустрілася з учнями 11 класів КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 Веселівської селищної ради» для того, щоб запросити молодь до вступу до вищих навчальних закладів системи МВС.

08:29 22.03.2021

«Виховання статевої культури поведінки у підлітків»

Слід пам’ятати, що міцна родина,  віра в Бога, повага до матері та  батька – споконвічні цінності українського народу,  а дружна сім’я є головною складовою частиною життя та успішності кожної людини.

08:19 22.03.2021

Відкритий урок з англійської мови у КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст. №2».

В рамках атестації вчитель англійської мови КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст № 2» Луговська Лариса Анатоліївна провела 16 березня 2021 року відкритий урок для учнів 10-го класу з теми «Cuisine. Ukrainian and British dishes» (Їжа. Українська та британська кухня).

08:16 22.03.2021

Просвітницький лекторій з елементами тренінгу "Стоп - булінг!"

Завідуючий відділу соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді КУ «Центр соціальних послуг» Нудьга Юлія, спільно з поліцейськими офіцерами громади, провели виховну годину з учнями 8 класу згідно поданої тематики.

09:00 19.03.2021

Знову разом

Прийшла весна…І хоча юна леді ще не встигла одягнути найкращу зелено-барвисту сукню і розквітнути пишним цвітом, але небесно-блакитним поглядом і сонячною посмішкою вже почала огортати все і всіх відчуттям пробудження.

17:00 18.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь