A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини освіти, культури, спорту, соціальної сфери

БАСКЕТБОЛ

Напередодні жіночого свята 8 березня у спортивному залі Веселівської ДЮСШ відбулося баскетбольне свято за участю юних спортсменів ДЮСШ – юнаків та дівчат, Дніпрорудненської ДЮСШ (юнаки) та дівчат-випускниць нашої спортивної школи, дворазових чемпіонок Запорізької області 2013 та 2014 років.

09:02 11.03.2021

Перевірка належного надання соціальної послуги догляд вдома на території села Широке

10 березня 2021 року завідуючим відділенням соціальної допомоги вдома Анною Мельничук була здійснена виїзна перевірка  належного надання соціальної послуги догляд вдома на території села Широке соціальним робітником.

07:58 11.03.2021

Проведення тренінгового заняття на тему: «Гендерна рівність»

До Міжнародного жіночого дня, який наша країна святкувала 8 березня, завідуючий відділу соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді КУ «Центр соціальних послуг» Нудьга Юлія провела тренінгові заняття з учнями 7-их класів КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія» та учнями 6-го і 9-го класів КЗ «Широківський НВК «ЗОШ I-III СТ.-ДНЗ» на тему: «Гендерна рівність». Метою заходу стало виховання гендерної толерантності та поваги до прав і свобод кожної статі; визначення різниці між поняттями «стать» і «гендер».

14:28 10.03.2021

ФЕСТИВАЛЬ СХІДНОГО ТАНЦЮ

06 березня в БК «Шевченка» м.Мелітополь  Українською асоціацією виконавців східного танцю спільно із школою танцю Тетяни Тарасової  проведено Всеукраїнський фестиваль східного танцю  «Arab spring - 2021». У вищезазначеному заході прийняли участь Козюра Єсенія (КДНЗ «Оленка») та Колесова Таїсія (КДНЗ «Казка»), які займаються  у школі  східної хореографії «AmiraDance» (тренер Вікторія Саварець) м.Мелітополь.

09:34 10.03.2021

«Талановиті! Наполегливі! Успішні!» - 2021

01.03.2021 завершилась VІ Всеукраїнська онлайн виставка-конкурс «Талановиті! Наполегливі! Успішні!» - 2021. В  конкурсі приймало участь  5130 дітей  від усіх областей України.  На конкурс було представлено  13 творчих  робіт  вихованців  ПКЗ «БДЮТ» Веселівської селищної ради. 

09:17 10.03.2021

Твій вибір – твоє майбутнє

В рамках тижня профорієнтації в десятому та одинадцятому класі КЗ «Веселівська ЗОШ І – ІІІ ст. № 2» Веселівською селищною бібліотекою спільно з Веселівською районною філією Запорізького обласного центра зайнятості було проведено профорієнтаційний захід «Твій вибір – твоє майбутнє».

15:38 09.03.2021

Веселівські вокалісти прийняли участь у обласному конкурсі солістів-вокалістів та вокальних ансамблів «Чернігівські зорі»

6 березня 2021року, на базі КЗ «Чернігівський районний центр культури та дозвілля» Чернігівської селищної ради Чернігівського району, відбувся обласний конкурс солістів-вокалістів та вокальних ансамблів «Чернігівські зорі».

14:02 09.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь