A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини освіти, культури, спорту, соціальної сфери

«Валентинки» зроблені своїми руками.

Як приємно в День Святого Валентина отримати романтичний подарунок - «валентинку», яка з любов’ю зроблена своїми руками. Напередодні Дня Святого Валентина вихованці гуртків Будинку дитячої та юнацької творчості «Моделювання найпростіших технічних об’єктів» (керівник Гапонов І.М.) та  «Мала пластика» (керівник гуртка Ревуцька Н.В.), які проводяться на базі КЗ «Широківський НВК «Загальна школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад», виготовили з паперу яскраві різнокольорові "Об’ємні валентинки".

09:03 14.02.2020

«Була у їхньому житті війна»

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. З давніх-давен український народ підтримує священну традицію – вкарбувати у свідомість прийдешніх поколінь пам’ять про бойові подвиги кращих синів і дочок, які сповна виконали свій військовий обов’язок.

16:54 13.02.2020

Творчі посиденьки

З метою розвитку творчого потенціалу педагогів,   вивчення педагогічного досвіду та впровадження його в практику роботи,    12 лютого в ПКЗ «БДЮТ» Веселівської селищної ради  відбулися  творчі посиденьки  «Все в твоїх руках».

16:49 13.02.2020

Перемога на ІІІ (обласному) етапі ХІХ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості

Протягом січня 2020 проходив ІІІ (обласний) етап ХІХ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості в якому брали участь учні КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія» Романенко Поліна (10Б клас) та Перепічка Олександра (9Б клас).

16:46 13.02.2020

І знову перемоги в області

У період з грудня по лютий 2020 року в Запорізькій області проводився ІІІ етап  Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої». За перемогу змагалися учні закладів загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної) освіти, шкіл естетичного виховання області.

10:45 13.02.2020

У ПКЗ «БДЮТ» Веселівської селищної ради встановлено двоє металопластикових дверей

У ПКЗ «БДЮТ» Веселівської селищної ради, з метою створення комфортних умов для навчання вихованців, забезпечення енергозбереження та температурного режиму, встановлено двоє металопластикових дверей.

14:55 11.02.2020

Вітаємо з перемогою на олімпіаді з української мови та літератури ученицю 10Б класу КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія» Романенко Поліну.

В неділю 02 лютого 2020 року на базі КЗ «Запорізький січовий колегіум» Запорізької обласної ради відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури в якій брала участь учениця 10Б класу КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія» Романенко Поліна.

14:56 10.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь